ONTDEK ONZE NIEUWE TOPLOCATIE IN WAREGEM!


Na meer dan 25 jaar onze fotozaak te hebben gehad in Anzegem hebben we de deur achter ons dichtgetrokken. Wat ooit begon als de klassieke fotozaak met filmontwikkeling en fotoproducten is verder uitgegroeid naar een modern fotografie bedrijf.

 We waren al een tijdje op zoek naar een grotere stek, de zaak in Anzegem was te klein geworden. We hadden immers 10 jaar terug de stap gezet (en gewaagd) om de particuliere markt te verlaten en om te schakelen naar de B2B markt, een hele ommezwaai...

 


EEN NIEUWE STUDIO, BIJHORENDE BURELEN EN EEN STATE-OF-THE-ART BELEVINGSRUIMTE


We kijken er naar uit jullie te mogen ontvangen in dit karaktervolle pand voor een apéro of een kop koffie. Dankzij de grote studio kunnen we nog een versnelling hoger schakelen. Ons doel is en blijft nog steeds foto's maken van hoogstaande kwaliteit met een commerciële meerwaarde.

 

 

BENT U OP ZOEK NAAR EEN LOCATIE IN HARTJE WAREGEM?


We zijn nog even bezig aan de afwerking maar binnenkort komen deze klassevolle kantoren met véél lichtinval te huur! Zeer centraal gelegen in een mooie buurt op wandelafstand van het centrum van Waregem, 5 minuten verwijderd van de E17, ideaal voor woon/werkverkeer.

Bovendien hebben we eigen privé parkeerplaatsen en elektrische laadpalen. Te huren als 1 kantoor van ongeveer 100 m2 of 3 aparte kantoren.

 


Maar dit gebouw heeft nog veel meer te bieden...

Op zoek naar een ruimte met karakter en charme? Zoek niet verder!
Onze oude industriële kelder van 100 m2 staat te huur, perfect voor kantoren, verkoopruimte, evenementen maar nog veel meer.

Zowel kelder als kantoren hebben toiletten en kitchenette, bovendien wordt gezorgd voor een leuk terras! Alles beschikbaar vanaf 01/08/2024.


Overtuigd? Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.

Contacteer ons© 2020 Francis Vermeulen Photography - Alle rechten voorbehouden
Lees onze Privacy Disclaimer

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.
Lees meer.